Home » BIFF-snadder

BIFF-snadder

Visningsformat: DCP

Igjen er det duket for Bergen internasjonale filmfestival, BIFF. Tradisjonen tro gir vi våre medlemmer mulighet til å meske seg med en av de beste filmene fra årets BIFF-program, allerede noen uker før selve festivalen braker løs. Tittelen holdes som vanlig hemmelig helt frem til visning. Tidligere har vi presentert snikpremierer på Under the skin, Beasts Of The Southern Wild, I’m still here, Ulrich Seidls Import Export og Hundedager, oppsiktsvekkende Man tenker sitt, og den fornøyelige og noe lettere American Splendor.

BIFF har etablert seg som en av årets viktigste kulturbegivenheter i Bergen. Med tidligere styremedlem i Bergen filmklubb Tor Fosse i sjefsstolen, sikter festivalen fortsatt høyt, med over 120 titler fordelt på ulike program. I år som tidligere satser festivalen sterkt på dokumentarfilmer. Hovedprogrammet vil by på en rekke filmer av høy klasse som kanskje aldri blir å se på norske kinoer igjen samt snikpremierer på etterlengtede kinofilmer. Sett av regntunge september til sterke opplevelser både på BIFF og filmklubben.