Home » 09.02 – The Corner

09.02 – The Corner

TIRSDAG 9. FEBRUAR KL. 18.00
The Cornertar for ser livet til en familie dypt preget av Baltimores urbane forråtnelse. Faren, Gary McCullough er en tidligere entrepenør som har blitt en narkoman boms. Moren, Fran er også på kjøret, men er på ventelisten for rehab. Sønnen, DeAndre er clean, men ser på narkolanging som eneste utvei fra foreldrenes skjebne. Miniserien ser på deres hverdag med et rolig, dokumentarisk blikk, og hver episode avsluttes med et intervju av en av karakterene.

Familien finnes i virkeligheten, og var emnet for David Simons bok med samme navn. Simon er også skaperen av The Wire og Generation Kill, og startet karrieren som journalist for The Baltimore Sun. Her fikk han et nærgående blikk på hvordan det stod til i storbyens dystre urbane liv. Dette førte til den bestselgende boken ”Homicide: Life on the Streets” og ”The Corner”. ”Homicide” ble til en suksessfull TV-serie, og Simon har siden viet mye av karrieren sin til å overføre sine journalistiske erfaringer til TV-mediet.

The Corner er mer enn en fotnote i David Simons karrierre. Det er en kraftprestasjon fra alle involverte som var en av 2000-tallets store TV-opplevelser.

Regi: Charles S. Dutton. USA 2000. 6t 26 min.

Regi: Charles S. Dutton. USA 2000. 6t 26 min.

Legg igjen en kommentar!

Vær vennlige og konstruktive.