Home » 07.05 – Filmquiz på puben

Manus: Bergen filmklubb
Foto: Bloggere
Musikk: Sarahs Postcard
Medvirkende: Styret i Bergen filmklubb, filmaficionados, kinogjengere, movie-aficionados, Barten til Håvard Ringen m.fl.
Produksjonsår: 2010
Nasjonalitet: Norge
Språk: Norsk tale, etter hvert ironisk engelsk tale
Visningsformat: Digital fil

Fest er best, hest er nest best

Året er 2010 og det er på tide å konkurrere om hvem som er best og hvem som kan mest om film. Hvem er det egentlig av oss Bergen filmklubbs gjengere som kan nødvendig og (svært) unødvendig fakta om film? Hvem av oss kan navnene på kjendiser Errol Flynn har ligget med? Hvem av oss har oversikt over alle filmene til Gus Van Sant? Hvem av oss er det som kan originaltitlene på alle filmene Ennio Morricone har tonesatt? Svaret er Erlend Rydning. Men i år er han ikke med, ei heller skal han være quizmaster. Så det kan allerede her og nå konstateres at dette semesterets filmquiz blir noe mer åpent og at mulighetene for å vinne, for oss vanlige folk som ikke har stålkontroll på tysk stumfilm, er tilstede. Det som også vil være tilstede denne kvelden er god stemning, humor og kul musikk. Der hvor Bergen filmklubb er ansvarlig for quizen – filmquizen over alle filmquizer i Bergen – er de to hyggelige karene i Sarahs Postcard ansvarlig for musikken. Møt opp og ta opp kampen om tittelen som Bergens største filmnerd.