Home » 08.05 – 22:00 – YouTube Throwdown

08.05 – 22:00 – YouTube Throwdown

LØRDAG 8. MAI KL 22.00 TIVOLI, KVARTERET

Årets største filmklubbnyvinning Youtube Throwdown ble unnfanget i et desperat ønske om å fremstå som relevante i en hverdag hvor ingen lenger ser film på kino og hvor den oppvoksende generasjons foretrukne visningsformat er streamet 480x360p. Men så viste det seg jaggu vårs å være ganske så framifrå – for ikke å si populært.
Konseptet er som følger:

Et knippe deltakere – ideelt sett åtte – konkurrerer om å vise de beste youtubeklippene* foran et entusiastisk og meddelsomt publikum. Konkurranseformatet er cup, og i hver runde får deltakerne i oppgave å presentere et gitt antall videoer, hvorav én del er fritt valgt og resten er knyttet opp i mot et sett tilfeldig utvalgte kategorier av typen ‘talkshow’, ‘n*gga please!’, ‘musikkvideo’, ‘ævv’a!!’, ‘rart gammalt og norsk’ og ‘crazy foran webkameraet’.

Vinneren mottar heder, ære og vår allerede sagnomsuste vandrepokal. Dessuten vil både deltakere og publikum få sjansen til å vinne småpremier.

For mer info om hvordan du kan melde deg på, se www.bergen-filmklubb.no, samt Filmklubbens sider på Facebook og Underskog.

* Youtubeklipp = kortere videoklipp hentet fra Youtube eller andre nettbaserte tjenester som Vimeo, Google eller Yahoo.