Home » Spoiler Alert!

Spoiler Alert!

Hvor ofte har du ikke tatt deg i å tenke tilbake på en fjernsynsserie du trofast fulgte med på og undret: Hvordan endte det hele egentlig? Frykt ei, ikke lenger trenger du å vandre hvileløst rundt i usikkerhetens skyggedal, Bergen filmklubb kommer deg dette semesteret til unnsetning!

Flyttet Will endelig tilbake til West Philadelphia hvor han var født og oppvokst? Klikket det til slutt for noen av de mangfoldige Camden-ungene? Skjønte Mulder og Scully at de var skapt for hverandre? Klippet MacGyver hockeysveisen? Klarte Dr. Sam Beckett noensinne å komme hjem? Fikk Lois Lane og Clark Kent sin velfortjente lykkelige slutt? Klarte Jordan Catalano å vinne Angela tilbake?

Vi har laget en herlig miks av seriene vi ikke klarer å glemme og viser høydepunkter fra serienes siste episode. Etter en beintøff utvelgelsesprosess kom følgende serier gjennom nåløyet: Fresh Prince in Bel Air, Seventh Heaven, X-files, MacGyver, Quantum Leap, Lois and Clark: The New Adventures of Superman og Angela.