Home » The Decline Of Western Civilization Part II: The Metal Years

The Decline Of Western Civilization Part II: The Metal Years

The Decline of Western Civilization: The Metal YearsTittel: The Decline of Western Civilization Part II: The Metal Years
Originaltittel: The Decline of Western Civilization Part II: The Metal Years
Foto: Jeff Zimmerman
Medvirkende: Aerosmith, Kiss, Megadeth, Motörhead, Ozzy Osbourne, W.A.S.P. m.fl.
Produksjonsår: 1988
Nasjonalitet: USA
Språk: Engelsk tale
Spilletid: 93 min.
Visningsformat: DVD

The Empire Strikes Back, Gudfaren 2, The Dark Knight: Noen ganger er oppfølgeren best. Og et av de beste eksemplene på dette er Penelope Spheeris’ The Decline of Western Civilization. Ikke et vondt ord om den opprinnelige Decline… – det er kanskje den beste filmen som noensinne er laget om Los Angeles-punken. Men de når alt kommer til alt ganske fornuftige og sympatiske punkerne kan på ingen måte måle seg med underholdningsverdien til de riv ruskende gærne metal-musikerne og deres tilhengere. I denne høyst underholdende dokumentarfilmen møter vi artister som Aerosmith, Kiss, Megadeth, Motörhead, Ozzy Osbourne, W.A.S.P. og Alice Cooper, i tillegg til konsertarrangører, fans og band hvis karrierer aldri tok av.

Dette er en perfekt fredagsfilm for alle som elsker metal, og for alle som liker å se voksne menn hvis interesser i livet er høyt hår, overdrivelse av størrelse på egen penis og undertøysmodeller – i den rekkefølgen – lire av seg de mest fascinerende virkelighetsfjerne erklæringer. Hvis du skal se én dokumentarfilm om Los Angeles’ glam metal-scene i årene 1986-1988 og så videre og så videre. Dette er Spinal Tap fra virkeligheten!

Legg igjen en kommentar!

Vær vennlige og konstruktive.