Home » Overraskelse!

Overraskelse!

Det er få som ikke liker overraskelser. Det er vel egentlig bare på film at den gretne, men egentlig ganske sjarmerende, fyren ikke liker overraskelser. Mot slutten av filmen viser det seg som regel at han egentlig er ganske glad i overraskelser likevel.

En ting er i hvert fall sikkert. Vi i Filmklubben liker overraskelser. Og skal en god overraskelse fungere må den holdes hemmelig. Noen hemmeligheter er gode og noen hemmeligheter er vonde. Vi liker å tro at våre overraskelser bare er av førstnevnte sort. Etter et utall semestre med overraskelsesfilm tar vi sjansen, ja, vi fyrer løs med enda en visning hvor vi kan by på katta i sekken eller trollet i esken. Nasjonalitet, tema, lengde og bredde holdes hemmelig frem til kinomaskinisten snurrer i gang. Det eneste som er sikkert er at filmen er flunkende ny og ennå ikke vist på kino i Bergen.

Som vanlig vil kveldens film verken bli annonsert på løpesedler eller plakater, og dere kan bare glemme muligheten for at noen av Filmklubbens betrodde lekker fintfølende info. Blant de siste semestrenes overraskelser finner vi gullkorn som Hard Candy, Grizzly Man, Tjenare Kungen, Historien om den gråtende kamel og Milk.

Møt opp på Filmklubben og se hvilket troll vi rister ut av esken denne gangen.