Home » My Son, My Son, What Have Ye Done

Nasjonalitet: USA
Språk: Engelsk tale
Visningsformat: Blu-ray

Takket være våre gode venner i Tromsø Internasjonale filmfestival (samt produsenten og Star Media) har vi gleden av å kunne tilby en vaskekte bergenspremiere på Werner Herzogs My Son, My Son, What Have Ye Done.

Etter et drøyt tiår med tørke på spillefilmfronten, viste Herzog med Bad Lieutenant, Port of Call New Orleans at han så absolutt fortsatt var å regne med, og My Son, My Son følger opp den gode trenden. Filmen er produsert av David Lynch og hans selskap Absurda, og kan på mange måter sees som Herzogs forsøk på å ta for seg den lynchianske estetikken på sin helt særegne måte. Her får vi klassisk lynchiansk bruk av musikk, dverger og “feil” dialogrytme i Herzogsk tapning, og når regissøren i tillegg sper på med amatørteater, hippiehets, mord og skuespillere som Willem Defoe, Chloe Sevigny og Udo Kier er det duket for en av semesterets aller største filmopplevelser.
Bergen filmklubb – git’n’it done.