Home » Flooding with Love for the Kid

Nasjonalitet: USA
Språk: Engelsk tale
Visningsformat: DVD

I anledning BIT Teatergarasjens oppsetning av teaterstykket «Your brother. Remember?», viser vi multikunstneren Zachary Oberzans ferskeste film. I den forbindelse besøker Oberzan Bergen og vil være tilgjengelig for spørsmål etter siste forestilling 2. mai.

Flooding with Love for the Kid er en filmatisering av David Morrells roman «First Blood», regissert, filmet, klippet og produsert av én og samme mann. Oberzan spiller dessuten …alle de tretti karakterene selv, blant disse Rambo, sheriffen og hans tre politihunder. Sluttproduktet er en stor seier for uavhengig videokunst og et triumferende eksempel på at det amatørmessige ofte sammenfaller med lidenskap og kjærlighet for det man skaper. Flooding with Love for the Kid er en grensesprengende hyllest til det barnslig lekne, men med kompromissløs modighet som beviser at alt er mulig.

De som har kjøpt billett til en av de tre teaterforestillingene trenger ikke medlemskort i Bergen Filmklubb for å se filmen, og de som skal se forestillingen 2. mai kan vise forhåndskjøpt billett for samme fordel.
Billett til filmen koster 50 kr.
Informasjon om teaterstykket finnes på www.bit-teatergarasjen.no