Home » Hard Core Logo

Nasjonalitet: Canada
Språk: Engelsk tale
Visningsformat: DVD

Punkbandet Hard Core Logo gjenforenes i 1996, etter å ha vært oppløst i fem år. Anledningen for det glade gjensynet er en hyllestkonsert som holdes for Bucky Haight som har måttet amputere begge beina etter en skyteepisode. Bucky Haight er det musikalske idolet til bandets forhenværende frontfigur Joe Dick, som nå samler de tidligere bandmedlemmene til en siste opptreden. Konserten gir imidlertid blod på tann og de bestemmer seg for å dra ut på en kort turné i Vest-Canada. Turneens suksess står og faller på om de klarer å finne tilbake til tiden før konfliktene innad brøt dem opp. I sentrum for konflikten er det destruktive forholdet mellom Joe og gitarist Billy Tallent, som truer med å ødelegge gjenforeningen. Reisen dokumenteres av et dokumentarfilmcrew.

Hard Core Logo er en kanadisk perle av en musikkfilm som dessverre har vært bedre gjemt enn den fortjener. I USA har Quentin Tarantinos DVD-selskap bidratt til å hente den frem fra obskuriteten, og det er på høy tid. På filmens soundtrack finnes blant annet Ramones og en Dead Boys-coverlåt, men det er filmens originallåter som gjør Hard Core Logo til en punkfilm av ypperste klasse.

Filmen er gratis for våre medlemmer, høstmedlemsskap selges nå i døren.
Baren åpner en halv time før visning.